Antalya Merkezli 6 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 32 Gözaltı Antalya Merkezli 6 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 32 Gözaltı

Adana'da yaşayan Ayşe Çiftçi, umre için biriktirdiği parayı, Filistin'deki zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren insanlara destek olmak amacıyla Umut Kervanı'na teslim etti. Çiftçi, yaptığı bağışı şu sözlerle açıkladı: "Bu para benim değil, Filistinlilere aittir." Umre parasını Gazze'ye ulaştırılmak üzere bağışlayan Çiftçi, yaşanan dramın farkında olduğunu ve bu zor günlerde Filistinlilere destek olmanın önemine inandığını belirtti.

Umut Kervanı Adana Dernek Başkanı Abidin Serin ise, Ayşe Çiftçi'nin duyarlı davranışını örnek alınması gereken bir hareket olarak nitelendirdi. Serin, Filistin ve Gazze'de yaşanan savaşın devam ettiğini ve yardımların büyük önem taşıdığını vurguladı. Çocukların açlıkla mücadele ettiği bu zor zamanlarda duyarlılığın artması gerektiğini ifade eden Serin, diğer hayırseverlerden de benzer destekleri beklediklerini dile getirdi.

Editör: Ömer Faruk