Adıyaman İl Emniyet Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri

Adıyaman İl Emniyet Genel Müdürlüğü'nün iletişim bilgileri vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Adıyaman İl Emniyet Genel Müdürlüğü'nün telefon numarası, adresi ve ilçe emniyet birimlerinin iletişim bilgileri şu şekilde:

Adıyaman İl Emniyet Genel Müdürlüğü Adresi: Mehmet Akif Mahallesi, Atatürk Blv. Yanyolu 313 A, 02200 Adıyaman Merkez/Adıyaman

Adıyaman İl Emniyet Genel Müdürlüğü Telefon Numarası: 0416 216 48 85

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü:

  • Adres: Dumlupınar, No:177, Atatürk Cd. Eski Devlet Hastanesi, 02300 Besni/Adıyaman
  • E-Posta: [email protected]
  • Telefon: 0416 318 10 58

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü:

  • Adres: Asfalt Mahallesi 401.Sokak No:4/2 Gölbaşı/Adıyaman
  • Telefon: 0416 781 6050
  • Fax: 0416 781 6004

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü:

  • Adres: Yavuz Selim Mahallesi 5076 Sk. No:17
  • Telefon: 0416 725 50 19

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü kim?

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'nün başında bulunan isim Cihat Dağdeviren'dir. İstanbul'da il emniyet müdür yardımcılığı görevinin yanı sıra Bakırköy ilçesinde de emniyet müdürlüğü görevini üstlenen Dağdeviren, İngilizce dilinde iyi derecede bilgi sahibidir. Cihat Dağdeviren, son atama kararnamesi ile Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanmıştır. Evli olan Dağdeviren, 2 çocuk babasıdır. Bu görev değişikliği, Adıyaman il genelindeki emniyet teşkilatının yönetiminde yeni bir dönemin başlangıcını temsil etmektedir.

Feyzullah Karaaslan kimdir?

104 MADDEDE GÜNLÜK YAPILACAK SÜNNETLER 104 MADDEDE GÜNLÜK YAPILACAK SÜNNETLER

Feyzullah Karaaslan, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmış bir emniyet yetkilisidir. Daha önce Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birçok birimde görev yapmış olan Karaaslan, bu görev değişikliği ile Adıyaman Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevine başlamıştır. Feyzullah Karaaslan'ın daha önceki görevlerinde gerçekleştirdiği birçok başarılı çalışma, onun emniyet teşkilatındaki deneyim ve bilgi birikimini göstermektedir. Adıyaman'da Asayiş Şube Müdürlüğü görevine atanmasıyla birlikte, il genelindeki güvenlik ve asayiş konularında etkili bir rol oynaması beklenmektedir.

Editör: Ömer Faruk