Güncel

Ağrı'nın Taşlıçay İlçesinde Korkunç Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolu açma çalışması sırasında yaşanan kaza sonucu iş makinesi uçuruma yuvarlandı; 4 kişi hayatını kaybetti.

Abone Ol

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Yukarı Düzmeydan köyü Sivrice mezrasında yaşanan trajik bir olayda, vatandaşlar koyunlarının kaybolması üzerine yardım talebinde bulundu. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile İl Özel İdaresi ekipleri, kar ve tipi nedeniyle kapanan mezra yolunu açmak için bölgeye sevk edildi.

Ancak yol açma çalışması sırasında, iş makinesini kullanan Necati Şen'in kontrolündeki kepçe uçuruma yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Şen, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Gece olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilen çalışmalara sabah devam edildi. Yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda, kayıp 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kazada hayatını kaybedenler arasında Raif Aydın, Yasin Taşdemir ve güvenlik korucusu olduğu belirlenen Mustafa Taşdemir bulunuyor.

Olay yerindeki koordinasyonu sağlamak üzere Taşlıçay Kaymakamı Emirhan İlkhan, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci de bulunarak arama kurtarma çalışmalarını yönetti.