Yalova

Ahmet Şerif İzgören, Yalova'da Sanatseverlerle Buluşuyor!

Yalova Belediyesi, Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu adı altında düzenlediği etkinliklerle Yalovalıları bir araya getiriyor. Ahmet Şerif İzgören'in katılımıyla başlayan Şubat ayı etkinlikleri, sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Abone Ol

Görsel Haber-Yalova Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki etkinliklerini Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu adı altında yıl boyunca sürdürerek, Yalovalıları çeşitli sanat etkinlikleriyle buluşturuyor. Ocak ayında birçok ünlü ismin katılımıyla renklenen etkinlikler, Şubat ayında da ilgi çekici isimlerle devam ediyor. Ahmet Şerif İzgören'in katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlendi ve sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Şahin Tutuk ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman'ın da takip ettiği etkinlik öncesinde Ahmet Şerif İzgören, vatandaşlarla buluşarak kişisel gelişim konulu kitaplarını imzaladı. İzgören, sahnede sık sık seyircilerle etkileşimde bulunarak Yalovalılarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Programın sonunda büyük beğeni toplayan İzgören'e teşekkür eden Başkan Tutuk, kültür sanat etkinliklerinin artarak devam edeceğini vurguladı.

Başkan Tutuk ve eşi Gökşen Şahin Tutuk, İzgören'e gecenin anısına Yalova kağıdından yapılmış plaket ve çiçek takdim etti. Bu tür etkinliklerin, Yalova'nın kültür ve sanat hayatına katkı sağlamaya devam edeceği belirtildi.

Haber Merkezi