Yalova’da ‘Vekâletle Kurban’ Konferansı Yapıldı Yalova’da ‘Vekâletle Kurban’ Konferansı Yapıldı

Haber Merkezi- Özyiğit, belediye başkanı olduğunda kısa bir süre önce yapılan maaş zammını ek bir zamla yüzde 100'e tamamlayacaklarını açıkladı.Seçim çalışmalarını hızla sürdüren ve her ziyaretinde büyük ilgi gören AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, belediye personelleriyle buluştu.

Burada personellerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Özyiğit, bir müjde de verdi. Altınova Belediyesi personellerine kısa bir süre önce yapılan zamı, göreve gelir gelmez ek bir zamla yüzde 100'e tamamlayacaklarını belirten Özyiğit, "Personellerimizin daha iyi koşullarda çalışmasını sağlamak istiyoruz.

Bu sebeple kısa bir süre önce yapılan zamı, ek bir zamla yüzde 100'e tamamlayacağız. Biz bir aileyiz ve bu ailenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız. Mutlu personel, kaliteli hizmet demektir. Böylelikle ilçe halkımıza daha iyi hizmet sunabiliriz ve onların da memnuniyetini sağlarız" şeklinde konuştu.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül ve ilçe yönetimiyle birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, Özyiğit personellerle sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.