AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ÜLKE TV'de Gazeteci Mustafa Yıldız'ın sorularını yanıtlarken, partisinin seçim öncesi büyük etkinliği olan 'Büyük İstanbul Mitingi'ni duyurdu. Kabaktepe, 31 Mart pazar öncesi pazara kadar sürecek ziyaretlerin ardından büyük İstanbul mitinginin düzenlenebileceğini belirtti.

Kabaktepe, "Bizim geleneğimizde biliyorsunuz seçimden önceki son pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla büyük İstanbul mitingimizi yapıyoruz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde 'Türkiye sana emanet' konseptinde yapmıştık. Şimdi yeni bir konsept üzerinde arkadaşlar çalışıyor." dedi.

Mardin’de Filistin’e Destek Yürüyüşü: Kudüs Sevdalıları Bir Araya Geliyor Mardin’de Filistin’e Destek Yürüyüşü: Kudüs Sevdalıları Bir Araya Geliyor

Ayrıca, canlı yayında Kabaktepe, İstanbul'da DEM'in geri çektiği adaylıklar ve aday listesinin gecikmeli teslimi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, DEM'in adaylığını çekmesiyle ilgili şüphelerini dile getirerek, "Şimdi bu yüzde 8'e partinize sahip çıkmak için mi aday oluyorsunuz yoksa 'Kent Uzlaşısı' adı altında bir takım ittifakları ve planları göstermemek için sözde mi adaysınız?" şeklinde ifadeler kullandı. Kabaktepe, DEM ve CHP arasında belirsizlik ve plan eksikliğine vurgu yaparak, "Kesinlikle ortada bir plan var, ortada bir oyun var. Ortada bir 'ittifak edelim ama nasıl edelim'i netleştirememiş bir DEM ve CHP var." dedi."

Editör: Ömer Faruk