Ekonomi

Altınova’da Üretim, istihdam artıyor

Altınova'da Üretim ve İstihdam İvme Kazanıyor: Belediye Başkanı Oral, İşletme Temsilcileriyle Görüş Alışverişinde Bulundu

Abone Ol

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ACK Group sahipleri Ahmet Can Kant ve Mehmet Cineviz'in ev sahipliğinde, ilçedeki işletmelerin temsilcileriyle bir araya gelerek üretim ve istihdam artışına yönelik projeleri değerlendirdi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova'nın ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan işletmelerin temsilcileriyle Cumhuriyet Mahallesi'nde bir işyerinde kahvaltıda buluştu. Kahvaltı, ACK Group sahipleri Ahmet Can Kant ve Mehmet Cineviz'in ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda, tersanelerde taşeron temsilcileri ve esnaf ile bir araya gelinerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Oral, işletmelerin taleplerini dinleyerek, Altınova'nın sanayiciler, esnaf ve sanatkârın katkılarıyla her alanda büyüyüp geliştiğini vurguladı. İlçede artan üretim ve istihdamın Altınova'nın gücünü ortaya koyduğunu belirten Başkan Oral, "İlçemizi el ele vererek büyütüyoruz. Üretim, istihdam artıyor. Yerli ve milli önemli projelere imza atılıyor, teknoloji alanında büyük başarılara imza atılıyor. Tüm bu ilerlemeleri hep birlikte yapıyoruz" dedi.

Kahvaltıya Bars Marin'den Turgay Çetinkaya, Ada Platform'dan Erdal Şahin, Değirmen Ev Yemekleri'nden Berat Cineviz, Cineviz İnşaat'tan İlhan Cineviz, Degem'den Kadir Deniz, Botek'ten Ufuk Gülbenzer, Akpak Halı Yıkama'dan Bayram Yılmaz, Seltaş Tersanesi'nden Ömer Aslan, Kardeşler Platform'dan Recep Bulduk, Özcan Civata temsilcileri, Bym temsilcileri ve çevredeki esnaf geniş bir katılımla iştirak etti. Bu buluşmanın, Altınova'nın ekonomik dinamiklerini daha da güçlendirecek iş birliklerine zemin hazırladığı belirtildi.