Gündem

Aslan'dan Sert Tepki: 'Üzerimden Siyasete İzin Vermem!

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Aslan, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar'ın Topçular bölgesinin Tavşanlı'ya bağlandığı yönündeki iddialarına sert tepki gösterdi.

Abone Ol

Aslan, bu iddiaların hukuki bir dayanağının olmadığını belirterek, mahkeme kararlarını kamuoyuyla paylaştı ve Topçular bölgesinin Taşköprü'ye ait olduğunu vurguladı. Başkan Aslan, seçim zamanına yaklaşılırken üzerinden siyaset yapılmasına izin vermeyeceğini ifade etti.

Aslan, Bursa 4. İdari Mahkemesi tarafından görülen sınır anlaşmazlığı davasında alınan kararı hatırlatarak, Topçular İskelesi ve çevresindeki parsellerin Taşköprü sınırları içinde kaldığına dair verilen kararın kesin olduğunu açıkladı. Ayrıca, Tavşanlı Belediyesi tarafından istinaf edilen kararın Bursa Bölge İdare Mahkemesi tarafından onandığını belirtti.

Başkan Aslan, seçim döneminde Taşköprü'nün haklarını savunmaya devam edeceğini ve siyasetin kendisi üzerinden yapılmasına izin vermeyeceğini vurgulayarak, "Yeter ama artık. Taşköprü için çok büyük düşünüyorum ve sizlere güveniyorum" dedi.