Haber Merkezi-Esnaf ziyaretlerini sürdüren Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mustafa Tutuk, faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor. İş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Tutuk, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek görüş, öneri ve talepleri dinliyor ve yürütülen çalışmaları anlatıyor.

Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu: 181 Kök Kenevir Ele Geçirildi Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu: 181 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Başkan Mustafa Tutuk, Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı ziyaret etti ve şunları dile getirdi: "Tek amacımız daha fazla hizmet sunmak." Ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve belediye meclis üyesi adayları da Başkan Tutuk'a eşlik etti.

Esnaf buluşmalarında, şehre ve vatandaşlara daha kapsamlı, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sunulması için kendisine iletilen görüş, öneri ve talepleri dinleyen Başkan Tutuk, tek hedeflerinin Yalova'ya ve hemşehrilerine daha fazla hizmet sunmak, şehir için daha fazla çalışmak olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Caddesi esnafıyla gerçekleştirdiği ziyaret hakkında konuşan Başkan Tutuk, "Yalova'mızın geçmişini, bugününü ve yarınını düşünerek hayata geçirdiğimiz çalışmalarla Yalova'nın değerini ve yaşam kalitesini nasıl yükselttiysek, önümüzdeki dönemde de çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Değerli cadde esnafımızın desteğiyle ilimizin potansiyelini, ekonomisini, yatırım ve marka değerini geliştirmeye devam edeceğiz. Esnaf kardeşlerimizin her zaman yanında olacak, onlara gereken desteği verecek ve müşküllerini gidermek için üzerimize düşen ne varsa seve seve yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Ömer Faruk