Haber Merkezi- Başkan Mustafa Tutuk, Siirtli vatandaşlarla buluştu. Yalova Belediye Meclisi Üyesi Adayı Mehmet Fatih Mazı'nın organizasyonuyla Brooklyn Cafe'de düzenlenen buluşmaya, Başkan Mustafa Tutuk'un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, MHP İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ile başkan yardımcıları ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

Buluşmada, Siirtli iş insanları ve bürokratlar da yer aldı. Başkan Tutuk, bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve gelecek projelerini paylaşarak, seçim sürecinde destek istedi.

Başkan Tutuk, "Uzun yıllardır birbirimize güvenerek, sevgiyle, saygıyla, huzur içinde bir arada yaşadığımız farklı illerden gelen onlarca hemşehrimizi, bu şehre değer katan kültürler olarak görüyoruz ve bu kültürleri muhafaza etmek en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Yaptığımız ziyaretler ve hemşehri buluşmalarıyla bu gayretimizi en iyi sizler görüyorsunuz.

Yalovalı Balıkçılar "Vira Bismillah" Diyor: Palamut Bolluğu Bekleniyor Yalovalı Balıkçılar "Vira Bismillah" Diyor: Palamut Bolluğu Bekleniyor

Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için büyük bir çaba içindeyiz. 14 mahallemizdeki yatırımlarımız devam ediyor. Şehrimizin hak ettiği yatırımlara kavuşabilmesi için sizlerin desteğiyle durmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Tutuk, "Her zaman hemşehrilerimizle iç içe, yüz yüze, gönül gönüle olmaya özen gösterdik. Bizler, sadece seçim zamanında hatırlananlardan olmadık. Kapısı çalınmadık ev, hali hatırı sorulmadık insan bırakmadık.

Bu hassasiyetimizi devam ettireceğiz. Bugün buradaki samimi ortamda şehrimizi değerlendirdik, projelerimizi paylaştık. Sizlerin desteğiyle Yalova'mızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Faruk