Yalova İl Özel İdaresi Beton Santrali İşletme Kararı Aşamasında Yalova İl Özel İdaresi Beton Santrali İşletme Kararı Aşamasında

Haber Merkezi - Başkan Mustafa Tutuk, Miraç Kandili nedeniyle yayımladığı yazılı mesajında, Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nin ardından gelerek feyiz ve bereketin arttığı Miraç Gecesi'ne erişmenin sevincini dile getirdi. Mesajında, Yüce Rabbimizin sevgili Resulü'ne bahşettiği ilahi bir lütuf olan Miraç'ın, Müslümanlar için rahmetlerle dolu önemli bir zaman dilimi olduğunu ifade etti.

Başkan Tutuk, bu mübarek gecede gönüllerin özel bir coşku yaşadığını belirtirken, bu fırsatın kullanılması gerektiğini ve Miraç Kandili'nin, toplumlar arasındaki sınırları kaldırarak, barışı ve uzlaşmayı teşvik etmek için bir vesile olduğunu vurguladı. Başkan Tutuk, Sevgili Peygamberimizin Yaradan'ın huzuruna yükseldiği bu anlamlı günde, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefisleri terbiye etmek ve hayatın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat olduğunu düşündüğünü belirterek, tüm İslam âlemini, ülkeyi ve Yalovalı vatandaşları Miraç Kandili dolayısıyla tebrik etti.