Güncel

Başkan Tutuk, Süleymanbey Mahallesi İstiklâl Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Süleymanbey Mahallesi İstiklâl Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafla bir araya gelen Başkan Tutuk, şehir ekonomisinin bel kemiği olan esnafın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Abone Ol

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Süleymanbey Mahallesi İstiklâl Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Şehrin gelişmesinde önemli bir rol oynayan esnafın beklenti ve taleplerini dinleyen Başkan Tutuk, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Başkan Tutuk, esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Esnafımız şehir ekonomisinin bel kemiği. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaları, esnafımızın ve halkımızın taleplerine göre şekillendiriyoruz. İlimizin gelişimi ve daha güzel bir Yalova için esnafımızla istişare halinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Esnaf ziyareti sırasında mahalle sakinleriyle de hâl hatır soran Başkan Tutuk, vatandaşların ve esnafın taleplerini birebir dinleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnaf ve vatandaşlar da Başkan Tutuk'a ziyaretleri için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.