Görsel Haber - Yalova Belediyesi'nin düzenlediği 'Yalova Belediyesi Sömestr Atölyeleri', çocuklara keyifli bir tatil deneyimi sunuyor. 22 Ocak Pazartesi günü başlayan atölyeler, 'Çim Adam' çalışması ile başlamış, 23 Ocak Salı günü 'Karagöz Hacivat Anahtarlık' ve 24 Ocak Çarşamba günü 'Mandala Boyama' çalışmalarıyla devam etmiştir.

Yeşil Körfez'den Su Tasarrufu Uyarısı! Yeşil Körfez'den Su Tasarrufu Uyarısı!

Başkan Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen atölyeleri ziyaret ederek çocukların keyifli anlarına ortak oldu. Çocuklarla bire bir sohbetler gerçekleştiren ve onlarla atölye çalışmasına katılan Tutuk, öğretmenlerin rehberliğinde eğlenceli bir deneyim yaşadı.

Sömestr atölyeleriyle ilgili konuşan Tutuk, "Her gün farklı bir etkinlik düzenlenen 'Sömestr Atölyeleri' kapsamında bugün mandala boyama etkinliğine katıldık. Bu tür etkinlikleri belediye olarak destekliyoruz. Düzenlediğimiz çocuk tiyatroları ve atölye çalışmaları ile çocuklarımızın sosyal hayata katılımlarını sağlayıp eğlenirken öğrenmelerine olanak sağlıyoruz. Bizlerin en büyük kazancı; aileleri memnun, çocukları da mutlu görebilmek" şeklinde konuştu.