Dünya

Batı Şeria'da Filistinli Direnişçilerden 24 Saatte 13 Eylem

İşgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli direnişçiler, Aksa Tufanı operasyonu sonrasında yoğun saldırılara karşı koyarak, 24 saat içinde 13 direniş eylemi gerçekleştirdi. Zawata, Nablus, Tulkarem, el-Halil gibi kentlerde düzenlenen eylemlerde çatışma, taş atma, havai fişek kullanma ve patlayıcılarla saldırılar gerçekleşti.

Abone Ol

7 Ekim tarihinde başlayan Aksa Tufanı operasyonu sonrasında işgal altındaki Batı Şeria'da yoğun saldırılara maruz kalan Filistinli direnişçiler, 24 saat içinde 13 direniş eylemi gerçekleştirdi. Direniş eylemleri, Zawata, Nablus, Tulkarem, el-Halil gibi kentlerde düzenlendi.

Bu eylemler arasında Filistinli direnişçilerin işgalci siyonistlere karşı taş atma, havai fişek kullanma, silahlı çatışma ve 3 ayrı patlayıcının infilak ettirilmesi gibi yöntemler bulunuyor. Bu çatışmalar sonucunda bir işgalci siyonist yaralandı.

Filistinli direnişçiler, işgal altındaki topraklarında yaşanan zulme karşı verdikleri mücadelede çeşitli eylem biçimlerini kullanarak direnişlerini sürdürmeye devam ediyor. Batı Şeria'da artan gerilim ve çatışmalar, bölgedeki siyasi ve toplumsal gelişmeleri yakından etkilemeye devam ediyor.