Güncel

Batı'nın Alçaklığı Yeniden Kayıtlara Geçti: Alçak Fransız Gazetesi, Gazze'de Açlıktan Ölen İnsanlarla Dalga Geçti

Batı'nın alçaklığı bir kez daha kayıtlara geçti. Fransız Liberation Gazetesi tarafından yayınlanan "Gazze'de Ramazan" adlı ırkçı karikatürde, açlıkla mücadele eden bir Gazze'li çocuğun annesi tarafından "iftar'dan önce olmaz" diyerek azarlandığı sahne resmedildi.

Abone Ol

Haber Merkezi-Siyonist işgal rejimi, Gazze Şeridi'nde gıda ve tıbbi malzeme girişine izin vermemekte ısrar ederek, açlık ve susuzluktan dolayı bugüne kadar 27 kişinin şehit olmasına neden olurken, Fransız gazetesi Liberation, küstah bir karikatürle açlıkla mücadele eden ve şehit olan Gazze halkıyla alay etti.

FİLİSTİNLİLERİN VE İSLAM'IN ONURUNA İHANET!
Gazete, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yayınladığı utanç verici karikatürde, açlıkla mücadele eden bir Filistinli erkeğin fare ve hamamböceklerini yakalamaya çalıştığı bir sahneyi tasvir ederken, bir Filistinli kadının iftar vaktinin gelmediği için eline vurarak onu durdurduğu bir görüntüye yer verdi.

ENKAZIN ALTINDAN BİR EL DE GÖSTERİLDİ!
Karikatürde ayrıca, işgal güçlerinin bombardımanı sonucu enkaz altında kalan bir kişinin eli de resmedilmiştir.

RAMAZAN'IN İLK GÜNÜNDE KÜVÖZDEKİ 2 BEBEK DAHA "AÇLIKTAN" HAYATINI KAYBETTİ
İşgalci rejimin Gazze Şeridi'nde neden olduğu kıtlık sebebiyle "açlık ve susuzluktan" hayatını kaybedenlerin sayısı 27'ye yükseldi.

Gazze'nin kuzeyinde bulunan Beyt Lahiya'daki Kemal Advan Hastanesi yoğun bakım ünitesi çocuk doktoru Samir Lebid, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Lebid, "Ramazan ayının ilk gününde hastanemizdeki yetersiz beslenme nedeniyle 2 bebek hayatını kaybetti." dedi.

Siyonist rejim, aylardır Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürmekte ve yardım girişlerini engelleyerek büyük bir "insani felakete" sebep olmaktadır. Bu durum, yetersiz beslenme ve dehidrasyon (sıvı kaybı) nedeniyle bebek ve çocuk ölümlerinin artarak devam etmesine yol açmaktadır.