Batmanlı engelli vatandaş Nedim Yaman, taksitle aldığı şarjlı motosikleti ile ailesine bakarak geçimini sağlıyordu. Ancak motosikleti hırsızlar tarafından çalınınca, Yaman, Batman Valisi Ekrem Canalp ve il emniyet müdürlüğüne seslenerek yardım talebinde bulundu.

Batman'ın engelli vatandaşı Nedim Yaman, geçimini sağlamak için taksitle aldığı şarjlı motosikleti ile nakliye işi yaparak ailesini geçindiriyordu. Ancak taksitlerini ödemekte olduğu motosikleti hırsızlar tarafından çalındı. Şarjlı motosikleti olmadan geçimini sürdürme şansı bulunmayan Yaman, durumu Batman Valisi Ekrem Canalp ve il emniyet müdürlüğüne ileterek yardım talebinde bulundu.

Yaman, yaşadığı zor durumu şu sözlerle ifade etti: "Taksitle aldığım şarjlı motosikletimle nakliye işi yapıyordum. Daha bir taksitini vermiştim ve henüz vereceğim taksitlerim var. Evde annem, babam, kardeşimle beraber 4 kişi kalıyoruz. Nakliye işi yaparak geçimimi sağlıyordum. Raporum var ve engelli olduğum için her işte de çalışamıyorum. Bundan dolayı nakliye işi yapmak için şarjlı motor aldım. Onunla ailemin geçimini sağlıyordum."

Mil-Diyanet-Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül’den Sert Eleştiriler: "İslami STK'lar Sus Pus, Yazıklar Olsun" Mil-Diyanet-Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül’den Sert Eleştiriler: "İslami STK'lar Sus Pus, Yazıklar Olsun"

Yaman, Batman Valisi Sayın Ekrem Canalp ve emniyet müdürlüğüne seslenerek, "Geçim kaynağım olan motosikletimin bulunmasını ve bana teslim edilmesini rica ediyorum. Tek isteğim bu, başka bir şey istemiyorum." dedi.

Editör: Ömer Faruk