HÜDA PAR Bismil Belediye Başkan Adayı Bilmez, 24 Ocak 2001 tarihinde dönemin Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan'a yönelik saldırıyla ilişkilendirilmesine karşı açıklamalarda bulundu. Bilmez, 28 Şubat süreci kapsamında tutuklu olduğu bir dönemde gerçekleşen olayla bağlantı kurulmasının gerçeği yansıtmadığını ve bu haberlerin itibar suikastı amacı taşıdığını dile getirdi.

Kadıköy'de Apartman Yangını: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Kadıköy'de Apartman Yangını: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu iddia ve haberler tamamen uydurma ve çarpıtmadan ibarettir. Basın yayın ilkeleriyle, asgari ahlak kurallarıyla izahı mümkün olmayan bu itham ve iddialarla ilgili olarak sorumlulardan hukuki zeminde hesap sorulacağını belirtmek isterim." diyen Bilmez, kişilik haklarına yönelik yapılan bu ağır saldırının sorumlularının hukuki yolda hesap vereceğini ifade etti.

Bilmez, açıklamasında partisi HÜDA PAR'a yönelik yapılan karalama ve dezenformasyon kampanyasına dikkat çekerek, inanç, azim ve kararlılıklarının bu tür saldırılara karşı arttığını ve haklı dava ve ilkeleriyle halka hizmete devam edeceklerini belirtti. Adaylık sürecinde halkın teveccühünü kazanmayı amaçlayan Bilmez, kampanyanın halk nezdinde olumlu bir etki bırakmasını hedeflediklerini ifade etti.

Editör: Ömer Faruk