Gündem

Bingöl Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli oldu

Altı Nokta Körler Derneği Bingöl şubesi Başkanı Hidayet Becerikli oldu.

Abone Ol

Bingöl Altı Nokta Körler Derneğinde gerçekleştirilen 13. olağan genel seçim sonucunda Mücahit Korkutata görevi Hidayet Becerikli 'ye devretti.

'Ahde vefa imandandır'

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, yaptığı açıklamada, 'Derneğimizde gerçekleştirilen 13. olağan genel seçim sonucunda bu güzel ve kutlu davanın bir neferi olmayı cenabı hak bizlere nasip etti elhamdülillah. Derneğimizin Bir önceki başkanı kıymetli yol arkadaşım Mücahid Korkutata başkanıma bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Ahde vefa imandandır. Engeli bireylerimiz için yapmış olduğu özverili ve kıymetli çalışmalarından ötürü değerli yol arkadaşıma sonsuz teşekkürler ilimizde ve Türkiye genelinde Engelli bireylere yönelik yapılan çalışmaların birçoğunda imzası bulunan kıymetli başkanım yeni yönetim kurulumuz da bizlere katkı sunmak amaçlı göreve getirilmiştir. Kendisinden edineceğimiz tecrübe ve deneyimlerle şehrimiz ve ülkemiz adına örnek çalışmaları sürdüreceğiz.' dedi.

'Engelsiz bir şehir engelsiz bir yaşam için tüm gayretimizle çalışacağız'

Becerikli, 'Eğitim, istihdam, erişebilirlik, engelli hakları gibi birçok konuda hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Yeni göreve gelen yönetim kurulumuz ile birlikte uyum içerisinde çalışarak kamu yerel yönetimler olmak üzere birçok alanda aktif bir şekilde çalışarak engelli ve engelsiz bireylerimiz için özverili çalışmalarımızı büyük bir itina ile sürdüreceğiz. Şehrimizde yaşayan bireylerimizin daha modern ve kalıcı hizmetlere kavuşabilmeleri için kamu işbirliği dahilinde projeler üreterek canı gönülden hizmetkar olarak engelli bireylerimizin sesi olacağız Sayın başkan ve bir önceki yönetimine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Altı nokta körler derneği Türkiye'de marka olan bir dernek bizler de Bu markayı daha ileriyi seviyeye taşıyarak engelsiz bir şehir engelsiz bir yaşam için tüm gayretimizle çalışacağız kıymetli basın mensubu arkadaşlarım sizlerin de desteği ile Dün olduğu gibi bugün de sesimizi duyurarak hayırlı hizmetlere vesile olmayı kendimize şiar edinerek çalışacağız. Kongremize katılan tüm üye ve katılımcılara teşekkür ederim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin hayırlara vesile olsun inşallah.' ifadelerini kullandı. (İLKHA)