Yalova

BTP Yalova adaylarını, Bursa’da tanıttı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Yalova Belediye Başkan adaylarını Bursa'da düzenlenen bir programda tanıttı. Baş, adaylara seçim sabahına kadar çalışma çağrısı yaptı.

Abone Ol

Haber Merkezi- BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Yalova Belediye Başkan adaylarını Bursa'da gerçekleştirilen bir programda basın mensupları ve partililerle buluşturdu. Programda, Yalova merkez ve 5 ilçenin belediye başkan adaylarının isimleri ve projeleri açıklandı.

Baş, Yalova merkezinde Sevgi Memiş ile belediye başkanlığı yarışında yer alacaklarını ifade ederek Yalovalılardan adaylarına destek istedi. BTP'nin Çiftlikköy adayı Ayşe Top, Çınarcık adayı Ramazan Ganiler, Altınova adayı Güven Göle, Termal adayı Yağmur Akyüz ve Armutlu adayı İrfan Servet Örpek olarak açıklandı.

Programda konuşan Baş, "Bütün adaylarımız seçim sabahına kadar, sıkılmadık el, bakılmadık göz bırakmayalım. Şerefli milletimizi BTP'nin sosyal ve hizmet belediyeciliği ile tanıştıralım" dedi.

Baş, adayların alanlarında yetişmiş, deneyimli ve vizyon sahibi kişiler olduğunu belirterek, Yalova halkına hizmet etmek için hazır olduklarını söyledi. Baş, "BTP olarak, Yalova'ya yakışan, modern ve konforlu bir yaşam sunmak istiyoruz.

Adaylarımızın projeleri, Yalova'nın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak nitelikte. Yalova halkı, BTP'nin belediyecilik anlayışı ile tanışacak" diye konuştu.

BTP Yalova İl Başkanı Yüksel Durak ise, Yalova merkez ve 5 ilçede iddialı adaylarla seçime girdiklerini ifade etti. Durak, "Biz bu seçkin adaylarımızla Yalova halkına hizmeti doya doya yaşatmak istiyoruz.

Adaylarımız gerçekten çok güçlü ve alanında yetişmiş arkadaşlar. Bayan ve genç adaylara öncelik verdik. Artık Türkiye'de değişim zamanı gelmiştir. Yalova halkımdan bu güzel kadroyu iş başına getirmelerini istiyorum" dedi.