Abone Ol

Cadde ortasında kanlı pusu! Araca 28 kurşun yağdırdılar: Bir kişi hayatını kaybetti

Çekmeköy'de seyir halindeki otomobile kurşun yağdırıldı. Feci olayda yolcu koltuğunda oturan 26 yaşındaki Fırat Yavşan hayatını kaybederken polis ekiplerinin olay yeri incelemesinde otomobilde 28 kurşun giriş ve çıkış noktası tespit etti. Kamera incelemelerinde şüphelilerin siyah renkli otomobille kaçtıkları belirlendi.

Cadde ortasında kanlı pusu! Araca 28 kurşun yağdırdılar: Bir kişi hayatını kaybetti

Çekmeköy Aydınlar Mahallesi Sevgi Caddesi'nde seyir halinde olan 34 PSA 572 plakalı otomobile, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Otomobile silahlı saldırı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilin yolcu koltuğunda bulunan Fırat Yavşan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Araca 28 kurşun yağdırmışlar

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinde, kurşunların otomobilin ön camı ile sürücü tarafına isabet ettiği belirlendi. Araçta 28 kurşun giriş ve çıkış noktası tespit edilirken, çevrede yapılan kontrollerde 21 boş kovan bulundu. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, saldırıyı siyah renkli 42 AFA 15 plakalı otomobille olay yerine gelen şüphelilerin gerçekleştirdiğini belirledi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Feci saldırıda can verdi

Yapılan incelemelerde Fırat Yavşan'ın şoför koltuğunda bulunduğu sırada önünün kesildiği, şoför kapısından çıkamadığı için yolcu koltuğuna geçtiği öğrenildi. Yavşan'ın bu sırada saldırıya uğradığı ve hayatını kaybettiği belirlendi.