Haber Merkezi- CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Görener'i ziyaret etti. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken, saha çalışmalarına hız kazandıran Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, beraberinde Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ile birlikte Yalova’nın sevilen ve tanınan esnaflarından olan Emek Ofset Matbaa İşletmecisi Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Zehra Görener’i ziyaret etti.

Yele gerçekleştirdiği ziyarette Görener ile Çiftlikköy’e dair planladığı projelerden bahsetti ve görüşlerini aldı.

Çiftlikköy Belediyesi, Yazın Gelmesiyle Parklarda Hazırlıklara Başladı Çiftlikköy Belediyesi, Yazın Gelmesiyle Parklarda Hazırlıklara Başladı

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele sözlerinde, ‘’İl Başkanımız Erdem Doğancı, İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı ile birlikte Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Zehra Görener’i iş yerinde ziyaret ettik. Çiftlikköy’de yapacağımız çalışmaları kendisine anlattık ve görüşlerini aldık.

Göreve geldiğimizde tüm Çiftlikköy’ü kucaklayarak hangi görüşten olursa olsun herkese eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Adımız gibi ‘adil’ belediyecilik yapacağız’’ ifadelerine yer verdi.