Dünya

Çiftlikköy Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Operasyon: Narkotik ve Silah Bulundu

Çiftlikköy Emniyet Müdürlüğü, 05.01.2024 tarihinde Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekibinin devriye görevi sırasında, 77..... plaka numaralı minibüste şüpheli bir şahsın tespit edilmesi üzerine yapılan operasyon hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Abone Ol

Çiftlikköy Emniyet Müdürlüğü, 05 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen bir operasyonu kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu operasyon, Çiftlikköy Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekibinin devriye görevi sırasında, park halindeki bir minibüste şüpheli bir şahsın tespit edilmesi üzerine gerçekleşti.

Operasyon kapsamında yapılan kimlik kontrolünde S.E. isimli şahsın belirlendiği ve üzerinde narkotik madde kullanımına yönelik bir aparat bulunduğu tespit edildi. Yapılan üst aramada şahsın üzerinden 1 adet muşta ile 1,1 gram ağırlığındaki sentetik kannobinoid maddesi ele geçirildi.

Ayrıca araç dışında görülebilecek şekilde ön göğüs kısmında bulunan 2 adet 7,65 çapında tabanca fişeği şüphe uyandırdı. Bu durum üzerine alınan arama kararıyla yapılan aramada ise şu materyaller bulundu:

El yapımı olduğu düşünülen, üzerinde herhangi bir yazı ibaresi bulunmayan tabanca
Tabancaya takılı vaziyette şarjör ve şarjöre takılı vaziyette 8 adet fişek
Sentetik kannobinoid maddesi olduğu değerlendirilen 5,2 gram madde
Metamfetamin maddesi olduğu değerlendirilen 1,1 gram madde
Operasyon sonucunda S.E. isimli şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Çiftlikköy Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili detaylı bilgilerin kamuoyuyla paylaşıldığı bir basın bildirisi ile bilgilendirme yaparak şeffaflık ilkesini sürdürdü.