Yalova

Çınarcık Belediyesi Alt Yapı Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Çınarcık Belediyesi ekipleri, Vali Akı Caddesi'nde alt yapı çalışmalarından kaynaklanan tahribatı onarmak için yoğun çaba sarf ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı harita altındaki Harmanlar Mahallesi'nde alt yapı onarım çalışmalarını başarıyla tamamlıyor.

Abone Ol

Görsel Haber-Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'nde alt yapı çalışmalarının neden olduğu tahribatı onarmak adına aktif bir rol oynuyor. Belediyeden yapılan açıklamada, ekiplerin belirlenen bir plan ve program dahilinde ilçe genelinde alt yapı çalışmalarının tahrip ettiği bölgelerin onarımına devam edeceği vurgulanmıştır.

Öte yandan, Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Birimi, son günlerde etkili olan yoğun yağışların yol açtığı çamur ve kirlilikle başa çıkmak amacıyla ilçe genelinde kapsamlı bir yıkama çalışması başlatmıştır. Sabahın erken saatlerinde başlayan temizlik seferberliği kapsamında, ana caddeler, sokaklar ve kamusal alanlar özenle temizlenmiştir.

Temizlik Hizmetleri ekipleri, yüksek basınçlı su kullanarak çamurun ve kirliliğin etkili bir şekilde temizlenmesi için titiz bir çalışma sergilemiştir. Çalışmalar, olumsuz hava koşullarının neden olduğu sorunları minimize etmeyi ve şehirde genel bir temizlik sağlamayı amaçlamaktadır. Çınarcık Belediyesi, hem altyapı hem de temizlik konularında halka daha sağlıklı ve güvenli bir çevre sunma çabasını sürdürmektedir.

Haber Merkezi