Çınarcık Teşvikiye Belediyesi, beldede bulunan çocuk parklarına yapılan bakım ve onarımlarla çocukların güven içinde eğlenceli vakit geçirebilecekleri alanları arttırıyor. İstiklal Mahallesi'nde yer alan çocuk parkında gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları kapsamında, çevresine panel çit örülerek çocukların güvenliği sağlandı. Ayrıca, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından parkta parke taşı çalışması yapıldı.

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, İstiklal Mahallesi'ndeki çocuk parkındaki iyileştirmeleri yerinde inceleyerek, çocukların güven içinde oyun oynayabilecekleri mekanlar oluşturmayı önemsediklerini ifade etti. Başkan Nurten, velilerin çocuklarını bu parklara gönül rahatlığıyla gönderebileceklerini belirterek, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara daha iyi bir yaşam sunmak için çalışıyoruz. Bu park, hem çocuklarımızın hem de mahalle sakinlerimizin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Parkın yenilenmesinden memnun olan belde halkı da Başkan Nurten'e teşekkür etti. Vatandaşlar, "Başkanımız bize çok güzel bir park kazandırdı. Çocuklarımız burada güvenle oynayabiliyor. Parkın çevresi de çok güzel oldu. Başkanımıza çok minnettarız. Allah razı olsun" şeklinde ifadeler kullandı.

Çınarcık Belediyesi'ne Emniyet Müdürlerinden Hayırlı Olsun Ziyareti Çınarcık Belediyesi'ne Emniyet Müdürlerinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Haber Merkezi