Görsel Haber - Malatya, geçtiğimiz Şubat ayındaki ağır tahribatlı depremler sonrasında günlük hayatına dönmeye çalışırken, sık sık meydana gelen depremlerle karşı karşıya kalıyor. Bugün merkezi Battalgazi ilçesi olan 5,2 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları bir kez daha paniğe sürükledi. Kentte herhangi bir olumsuz durum yaşanmamış olsa da, halk yaşadıkları sürekli deprem endişesiyle dışarıya kaçarak park ve güvenli yerlere akın etti.

Deprem anlarını değerlendiren vatandaşlar, sarsıntılarla birlikte yaşadıkları korkuyu ve dışarıda üşümelerini dile getirdi. Malatyalı Mehmet Yıldız, duydukları sesle birlikte dışarı çıktıklarını ve içeri girmeye korkak hale geldiklerini belirtirken, Yaşar Kar, depremin ilk anlardaki korkusuyla başa çıkmakta zorlandıklarını ifade etti. Şükran Keleş ise konteynerlerde yaşamak zorunda olduklarını ve evlerinin sağlam olmasına rağmen deprem korkusuyla sürekli endişe içinde olduklarını dile getirdi.

HÜDA PAR’dan Narin Güran Olayı Üzerine Suç Duyurusu: Asılsız İddialara Karşı Hukuki Mücadele Sürüyor HÜDA PAR’dan Narin Güran Olayı Üzerine Suç Duyurusu: Asılsız İddialara Karşı Hukuki Mücadele Sürüyor

Depremle ilgili konuşan diğer vatandaşlar da benzer duyguları paylaşarak sürekli bir korku içinde yaşadıklarını belirtti. Malatya'da sıklıkla hissedilen depremler nedeniyle, vatandaşlar gerekli önlemleri almak ve korkularını aşmak için çaba harcamaktadır.(HABER MERKEZİ)

Editör: Ömer Faruk