Deva Partisi Yalova İl Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne yaklaşırken belediye başkan adaylarını duyurmaya devam ediyor. Yalova İl Başkanı Cevdet Yıldız, son olarak yaptığı açıklamada, Çınarcık Belediye Başkan Adayının Ömer Faruk Yumuk olduğunu ilçe halkına duyurdu.

Yıldız, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çınarcık Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer Faruk Yumuk oldu. Genç, dinamik, bilgili, işinin ehli, liyakatli ve çalışkan bir kardeşimizdir.

Çınarcık ilçemizin sorunlarını, sıkıntılarını ve çözüm yollarını bilen bir insan. Ömer Faruk Yumuk'un liderliğinde Çınarcık, birçok sorunun üstesinden gelecek; emeklilerimizden öğrencilerimize, gençlerimizden fakir fukaraya, garip gurubumuzdan yoksul ailelerimize kadar herkes rahata kavuşacaktır.

CHP Çınarcık Başkan Adayı Avni Kurt, Kıyı Erozyonuna Karşı Tedbir Alacaklarını Açıkladı CHP Çınarcık Başkan Adayı Avni Kurt, Kıyı Erozyonuna Karşı Tedbir Alacaklarını Açıkladı

Belediye, halkın belediyesi olacak ve kapıları tüm halkımıza sonuna kadar açık olacak. Güveniyoruz ki, Kadirşinas Çınarcık halkı, kendi evlatları olan Sayın Ömer Faruk Yumuk'a sahip çıkacaklar. Ömer Faruk Yumuk'a, halka hizmet yolunda başarılar diliyoruz. Kazanan, Çınarcık ve Çınarcık halkı olacaktır."