HÜDA PAR Milletvekilleri Meclis'te Şehid Heniyye ve Yahya Sinvar Posterlerini Açtı HÜDA PAR Milletvekilleri Meclis'te Şehid Heniyye ve Yahya Sinvar Posterlerini Açtı

Görsel Haber - Deva Partisi lideri Ali Babacan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Yalova'ya yapacağı ziyaret için planlarını şekillendiriyor. Detaylar haberimizde!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Yalova'ya önemli bir ziyaret gerçekleştirecek. Yalova Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Ali Babacan, 26 Ocak 2024 Cuma günü Yalova'ya gelerek Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek toplantıya katılacak.

Yalova’da bir dizi ziyarette bulunacağı öğrenilen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, Yalova İlçe ve beldelerinde de belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

Yerel seçim öncesi yapılacak bu ziyaret, partililer ve Yalova sakinleri arasında büyük bir beklenti oluşmuş durumda. Deva Partisi Yalova İl Başkanlığı, Babacan'ın katılacağı toplantı için titiz bir hazırlık sürecine girdi. Ali Babacan'ın ziyaretinde yapacağı açıklamalar ve etkinlik detayları, bölgedeki siyasi gündemi şekillendirecek önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Editör: Ömer Faruk