Görsel Haber - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki 7 ilçe başkan adayı tanıtıldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Sakarya'da düzenlenen toplantıda partisinin yerel seçimlerde yarışacak adaylarını açıkladı. Toplantıda, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Erdoğan, Erenler Belediye Başkan Adayı olarak Sadık Aslan Boğa, Ferizli Belediye Başkan Adayı olarak Yakup Kotaman, Hendek Belediye Başkan Adayı olarak Bilal Emre Taşkın, Karasu Belediye Başkan Adayı olarak Abdullah Çatalbaş, Kaynarca Belediye Başkan Adayı olarak Ünal Özturhan, Pamukova Belediye Başkan Adayı olarak İrfan Metin, Söğütlü Belediye Başkan Adayı olarak Murat Aktürk açıklandı.

Meclis Can Atalay İçin Toplanıyor: AK Parti'den Çarpıcı Açıklama Meclis Can Atalay İçin Toplanıyor: AK Parti'den Çarpıcı Açıklama

Ali Babacan, konuşmasında çiftçilerin yaşadığı zorluklara da vurgu yaparak, tarıma verilen desteklerin yetersizliğini dile getirdi. DEVA Partisi olarak 'insan onuruna yaraşır bir hayat' idealiyle yola çıktıklarını belirten Babacan, Sakarya'da ve diğer illerde çalışacaklarını, kapı kapı dolaşarak insanlara adil kamusal hizmet anlayışlarını anlatacaklarını ifade etti.

Editör: Ömer Faruk