Güncel

Sakarya'da İmamı Bıçakladılar: Kanlar İçinde Kaldı

Abone Ol

Görsel Haber - Olay saat 12.30 sırlarında Sakarya’nın Serdivan ilçesi Dağyoncalı Mahallesi'nde meydana geldi. Serdivan’a bağlı Dağyoncalı Mahallesi’nde yaşanan olayda din görevlisi ile mahalleli arasında bilinmeyen bir gerginlik oluştu. Aralarındaki mevzuları konuşmak için imamla buluşan A.İ. ve N.A. isimli mahalle halkı çıkan tartışmada imamı bıçakladı.

Kanlar içinde kalan imam hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kısa bir süre sonra bıçaklama olayına karışan kişilerle mahalleli arasında kavga çıktı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri havaya ateş açarak çıkan kavgayı ayırdı.

Son zamanlarda hemen hemen her gün bir il veya ilçemizden bu kabil saldırı haberleri almaya başladık.

Din görevlilerimiz; Ya bir muhtar tarafından, ya bir dernek başkanı tarafından, ya bir meczup tarafından, ya bir mahalleli tarafından, ya da mikrofon sapıyla bir kaymakam tarafından darp edilir oldu.

Bizler Mil Diyanet-Sen olarak kurulduğumuz günden beri, her zemin ve şartta dini değerlerimize, Diyanetimize ve din görevlisi kardeşlerimize yapılan her türlü saldırının karşısında durduk ve hukuk ölçüsünde gerekeni yaptık ve herkese haddini bildirdik.

Tedavi altına alınan din görevlisi kardeşimize Cenab-ı Hak’tan acil şifa niyazında bulunuyoruz. Geçmiş olsun.