Güncel

Direniş, İşgal Tanklarını Hedef Alıyor, Siyonist Askerleri Ölü ve Yaralı Bırakıyor

Direniş, işgal tanklarını hedef alıyor, siyonist askerleri ölü ve yaralı bırakıyor...Gazze'deki direniş hareketleri, Aksa Tufanı Harekatı'nın 97. gününde işgal araçları ve askerlerini hedef alarak onları "sıfır mesafeden" etkisiz hale getirmeye devam ediyor.

Abone Ol

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı Harekatı'nın 97. gününde gerçekleştirdikleri operasyonları kamuoyuyla paylaştı. Sabah saatlerinde Kudüs Seriyyeleri ile birlikte Han Yunus şehrinin doğusundaki düşman komuta odasını ağır kalibreli havan toplarıyla vurduklarını belirten Kassam, ayrıca Gazze Şeridi'nin güneyinde Siyonist bir buldozeri "Şawaz" patlayıcısıyla etkisiz hale getirdiklerini açıkladı.

Han Yunus şehrinin doğusundaki bir evde konuşlanmış Siyonist piyade kuvvetini "Radiye" anti-personel bombasıyla hedef alan Kassam Tugayları, çatışma sonucunda işgal saflarında ölü ve yaralılar olduğunu bildirdi. Bani Süheyle bölgesi yakınlarında ise "Al-Yassin 105" top mermileriyle 3 Siyonist aracı hedef aldıkları belirtilirken, Han Yunus şehrindeki özel bir Siyonist kuvveti Yasin 105 roketiyle hedef alıp çatışmada öldürdükleri ifade edildi.

Kassam mücahitleri, Han Yunus'un güneydoğusundaki İslam Üniversitesi civarında bir Merkava tankını ve iki Siyonist personel taşıyıcıyı Yasin 105 roketleriyle vurarak etkisiz hale getirdi. Han Yunus şehrindeki bir binada saklanan özel bir Siyonist kuvveti de Yasin 105 roketiyle hedef alıp çatışmada başarı elde ettiklerini duyurdu.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampının kuzeydoğusunda Siyonist kurtarma kuvvetlerini hedef alan Kassam mücahitleri, Han Yunus'un güneyinde çevrelenmiş Siyonist buldozeri anti-zırh ve anti-personel roketleriyle etkisiz hale getirdiklerini açıkladı. Ayrıca, Kudüs Seriyyeleri'nin Han Yunus'un doğusundaki Beni Süheyle civarındaki düşman topluluğunu havan toplarıyla bombaladığı belirtildi.

Kudüs Seriyyeleri mücahitleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye El Balad bölgesindeki Siyonist Merkava tankını “Tandum” top mermisiyle vurduklarını, "Kissufim" ve "Ebu Safiye" mevzilerini ağır kalibreli havan toplarıyla bombardımana tuttuklarını duyurdu. Cibaliye El Balad'daki savaş alanlarından döndükten sonra iki Siyonist askeri aracı Tandum roketleriyle hedef aldıklarını ve çatışmada çok sayıda düşman askerinin öldüğünü ya da yaralandığını doğruladılar. Ayrıca, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde ele geçirdikleri Siyonist "Skylark" casus uçağını duyurarak görüntülerini paylaştılar.