Görsel Haber-Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, Çevreyolu kırsal Karınca mezrasında gerçekleşen dramatik bir olay, şehri sarsarken, 25 yaşındaki Veysi Çiçek'in hayatı trajik bir sona erdi. Olay, bir vatandaşın tanıklığına dayanıyor. İddiaya göre, Çiçek, kız arkadaşı 25 yaşındaki Dilan Kanak ile arasında çıkan tartışma esnasında belinden çıkardığı tabanca ile önce sevgilisine ardından da kendi kafasına ateş etti.

Olaya tanıklık eden bir vatandaş, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık, polis ve jandarma ekipleri derhal olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan Veysi Çiçek'i ilk müdahalenin ardından kentteki özel bir hastaneye, kız arkadaşı Dilan Kanak'ı ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

ABD Atlanta Havalimanı'nda İki Yolcu Uçağı Çarpıştı ABD Atlanta Havalimanı'nda İki Yolcu Uçağı Çarpıştı

Ancak, özel hastaneye kaldırılan Veysi Çiçek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Dilan Kanak'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olayın ardından polis, detaylı bir inceleme başlatırken, çiftin yaşadığı tartışma ve bu trajik olayın arkasındaki nedenler henüz netlik kazanmış değil. Yaşanan bu olay, toplumda büyük bir üzüntü ve endişe yaratırken, polisin detaylı soruşturması sonuçlanana kadar olayın ardındaki perdeyi aralamaya çalışacak.

Haber Merkezi

Editör: Ömer Faruk