Haber Merkezi - Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Cerrahpaşa'daki çay ocağında katledildi. Cinayetin detaylarına göre, sağ göğüs ve boynuna üç bıçak darbesi alan Pişkin'in cesedi namaz tahtası üzerinde bulundu. Polis, cinayeti çözmek ve katili yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek soruşturma başlattı. Öte yandan, Pişkin'in sosyal medyada ve Diyarbakır Ulu Camii'nde yaptığı dini konuşmalarla tanındığı ve PKK'nın dağa götürmek istediği gençlere nasihat ederek vazgeçirdiği belirtildi. Cinayet sosyal medyada büyük yankı uyandırdı, binlerce kişi Pişkin'e duydukları üzüntüyü paylaştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise katilin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal Medya Tepkileri:

Tünelin Ucu Mısır'a Uzanıyor: 'Hamas'ın Otoyolu' Olarak Duyurdular Tünelin Ucu Mısır'a Uzanıyor: 'Hamas'ın Otoyolu' Olarak Duyurdular

"Diyarbakırlı Ramazan hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin kendi işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürüldü. Maktül henüz daha defnedilmemiş, olay tüm yönleriyle aydınlanmamış ama birileri tedirgin olmaya başlamış."

"Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırıda öldürüldü. Ramazan Pişkin, PKK’nın dağa götürmek istediği gençlere de nasihat ederek vazgeçiriyordu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet makamı Ali olsun inşallah."

"Diyarbakır'da Ulu Camii’de İslam'ı vatandaşlara anlatarak Diyarbakır’ın sembol ismi haline gelen Ramazan Hoca (Ramazan Pişkin) İstanbul’da bıçaklanarak öldürüldü. Sana kıyanlar iki cihanda huzur bulamasın İnşallah, mekanın cennet olsun şehidim."

"Ramazan Pişkin’in Cerrahpaşa'daki çay ocağında öldürülmesi, sosyal medyada gündem oldu. Pişkin’in bıçaklanarak öldürülmesini kınayan onbinlerce sosyal medya kullanıcısı, cinayet hakkında üzüntülerini dile getirdi."

"Biz onu Diyarbakır Ulu Camii’de yaptığı dini konuşmalardan tanıyorduk. Garibandı."