Haber Merkezi - Veysi Demir, yazısında yaklaşık 4 aydır devam eden Gazze Şeridi'ndeki zulmü ve katliamları dünyanın gözü önünde işleyen terör rejimi ve destekçilerini eleştirdi. Özellikle çocuklar, kadınlar ve sivillere yönelik vahşi saldırılara dikkat çeken Demir, dünya devletleri, Müslüman ülkeler ve uluslararası kurumların genel olarak bu insanlık dışı barbarlığa sessiz kaldığını veya destek verdiğini belirtti.

Güney Afrika'nın Gazze Şeridi'nde soykırım iddiasıyla başlattığı davada alınan ara kararı ve Uluslararası Adalet Divanı'nın söz konusu davayı esastan görüleceği kararı, Demir'e göre terör rejimini ve destekçilerini panikletti. Ayrıca, terör rejiminin açtığı karşı atağa ve UNRWA yardımlarının durdurulmasına dikkat çeken Demir, soykırıma karşı dünyanın tepkisinin sürdüğünü ve direniş gruplarının etkili eylemler gerçekleştirdiğini belirtti.

Rum Sûresi'nin Işığında: Aksa Tufanı ve Gerçek Vaad Operasyonu Üzerine Düşünceler Rum Sûresi'nin Işığında: Aksa Tufanı ve Gerçek Vaad Operasyonu Üzerine Düşünceler

Veysi Demir, yazısının son bölümünde ise ABD'nin içsel sorunlarına ve 25 eyaletin isyan bayrağı açmasına vurgu yaparak, emperyalist ve siyonist güçlerin eninde sonunda akıttıkları mazlum kanında boğulacaklarını savundu. Mazlumların ahının ve kanının, zulüm düzenlerini yıkacağına inandığını ifade etti.