Özel Eğitimde Kamu mu, Özel mi? M. Medet Solmaz'dan Çarpıcı Analiz Özel Eğitimde Kamu mu, Özel mi? M. Medet Solmaz'dan Çarpıcı Analiz

Görsel Haber - Soğuk günlerde donarak hayatını kaybeden Gazze’li masum çocukları hatırlatan Akbalık, HÜDA PAR'a yapılan iftira ve karalama propagandasına tokat gibi cevap verdi.

Doğru Haber gazetesi köşe yazarı Esma Akbalık, son yazısında konforlu evlerinde rehavet içinde uyuyan Müslüman liderlere ve yerli Siyonistlere sert bir üslupla seslendi. Akbalık, soğuk günlerde donarak yaşamlarını yitiren Gazze’li masum çocukları anarak, dünya genelindeki lüks ve konforun, Gazze'deki dramı sadece seyretmekle suçlandığını dile getirdi.

Yazar, Gazze'deki zulme sessiz kalmayan Batı ülkelerinin halklarını öven ve HÜDA PAR'a yapılan iftira ve karalama propagandasına karşı çıkan Akbalık, Millet Vekili Şehzade Demir'in sert cevaplarına vurgu yaptı. Akbalık, yazısında, kan ve zulümden beslenen vampirlerin HÜDA PAR'a yönelik saldırılarına dikkat çekerek, bu vicdan ve suçluluk psikolojisiyle her gün HÜDA PAR’a saldırdıklarını ifade etti.

Yazar, HÜDA PAR'ın Meclis'teki varlığından rahatsız olanları hedef alarak, 'Biz sizi rahatsız etmeye geldik. Artık rahatınız yok!' dedi. Türkiye'nin geçmişindeki olayları hatırlatarak, milletin yıllarca kirli siyasetle uyutulduğunu, ancak artık uyanık olduğunu ve yalanlara karşı doygun olduğunu vurgulayan Akbalık, 'Bu milletin karnı yalanlarınıza tok artık' ifadelerini kullandı. Son olarak, siyasetin usulüne uygun bir şekilde yapılması çağrısında bulunan Akbalık, 'Haddinizi bilin ve oturun!' diyerek yazısını tamamladı.

Editör: Ömer Faruk