Haber Merkezi- Muhterem Seydalar ve Şeyh Efendiler, Lütfen Meydanlara İnin!

Türkiye'nin her köşesindeki Seydalara ve tarikat şeyhlerine sesleniyoruz!

Allah için, bir an önce meydanlara inin!

Özellikle Nakşi, Kadiri ve diğer tarikatlara mensup kalabalıklara hitap eden bütün efendilere sesleniyoruz!

Bir tarikat lideri olmasalar da ilmi ve irfanlarıyla sayısız Müslümana önderlik eden vakıf ve medrese âlimlerine, Seydalara, İslami camiaların manevi önderlerine sesleniyoruz!

Biliyoruz ki, Türkiye'de böyle bir şey daha önce yapılmadı; âlimler ve Seydalar meydanlara hiç inmedi.

Ancak muhteremler, bugün başka bir gün!

Eğer bugün meydanlara inip hakkı haykırmaz, sesinizi duyurmazsanız, hunharca katledilen Müslümanlara sahip çıkmazsanız, mazlumlarla beraber olmazsanız, halka önderlik edip onların önünde yürümezseniz ve zalimleri lanetlemezseniz, asla bunun vebalinin altından kalkamayacağınızı, bunun karşılığını başka hiçbir şekilde ödeyemeyeceğinizi unutmayınız!

Muhterem Seydalar, Muhterem Efendiler!

İşgalci İsrail’in Sorumsuz Politikaları: Küresel Tehdit ve Gazze'deki İnsanlık Suçları İşgalci İsrail’in Sorumsuz Politikaları: Küresel Tehdit ve Gazze'deki İnsanlık Suçları

Mademki böyle bir sevginiz var, mademki bunca insan sizin ağzınıza bakıyor, mademki bunca insan sizin gözünüze bakıyor, bunca bağlılarınız var,

O halde Allah aşkına bunun gereğini yapın!

Sahip olduğunuz bu gücü, bu potansiyeli mazlum Gazze için bir kerecik olsun ortaya koyun!

Şu kalabalıklarınızı, peşinizden giden kitleleri bir de Gazzeli çocuklar için, Gazzeli anneler ve masumlar için harekete geçirin!

Belki bizim bu çağrımız onlara ulaşmıyor olabilir, bu yüzden Şeyh Efendilerin, Seydaların en yakınlarındaki Müslümanlara sesleniyoruz!

Ne olur üstatlarınızı meydanlara davet edin, kortejlerin önünde yürümelerini isteyin, meydanlardaki platformlarda yer almalarını isteyin, bunun için biraz ısrar edin!

Hatta bizim gönlümüzden geçen, aynı anda, aynı meydanda birçok şeyh efendiyi yan yana görmek, her birinin mikrofonu eline alıp sırasıyla Müslümanlara hitap ettiğini görmektir!

Bunu yaptıkları takdirde Müslümanlar ikinci bir bayram ederler! Öyle ya, şu ana kadar Müslümanların hiç görmedikleri bir şey olacak bu!

Kâfirlerin bütün elebaşları hep bir aradalar, Müslümanlara katliam yaşatmak için bir araya gelip gülüşüyor, sarılıp kucaklaşıyorlar!

Alimlerinin, Seydalarının, şeyh efendilerinin kucaklaştıklarını görmek Müslümanların da hakkı değil midir!

Buradan ilan ediyoruz, müritleriyle, talebeleriyle meydanlara inen Seydalarımızı ve şeyh efendilerimizi Müslümanlar olarak hiçbir zaman unutmayacağımız gibi, onların arkasından ilk yürüyenler de biz olacağız!

Ey âlimler, ey İslami duruşa sahip akademisyenler!

Lütfen meydanlara inin!

İş işten geçmeden, Gazze yok olup gitmeden, yüz binlerce Müslüman can vermeden önce lütfen meydanlara inin, sesinizi yükseltin!

Eğer bugün de meydanlara inip sesinizi yükseltmeyecekseniz söyleyin Allah aşkına ne zamana yapacaksınız?

Yıllar önce "Ulema meydanlara inmeli veya meydanlar ulemasını çıkarmalıdır" diye yazmıştım.

İslam dünyasının ve özellikle Türkiye insanının bugün buna şiddetle ihtiyacı vardır.

İnsanlarımız âlimlerini, akademisyenlerini artık bugün önlerinde görmek istiyor.

Sizi bekliyoruz, Gazze için meydanlara inmenizi, sesinizi yükseltmenizi istiyoruz. Söz veriyoruz, Allah'ın izniyle sizin arkasına döküleceğiz!

Kendi mesleklerine, meslektaşlarına en ufak bir zarar dokunduğunda cüppelerini giyip meydanlara dökülen İslami düşünceye mesafeli akademisyenler kadar olamaz mısınız?

En ufak bir konuda ortalığı velveleye veren, ülkeyi ayağa kaldırmaya yeltenen öğretim görevlilerini şöyle bir göz önüne getirin!

Allah aşkına, on beş bin çocuğun cesedi, binlerce annenin ve babanın hunharca katledilmesi, milyonlarca insanın evlerinin başlarına yıkılması ve yurtlarından çıkarılması, açlıkla susuzlukla ve hastalıklarla baş başa bırakılması sizi niçin ayağa kaldırmıyor?

Ey gazeteciler, Sizlere de sesleniyoruz! Hangi savaşta bu kadar çok gazeteci katledildi? Niçin ayağa kalkmıyorsunuz? Lütfen, akademisyenlerle birlikte meydanlardaki yerinizi alın. Bu katliamı sizden daha iyi dillendirecek başka kimse var mı?

Sizi bekliyoruz! Bu mazlum ümmeti yalnız bırakmayın! İstanbul'da, Ankara'da, Konya'da, Kayseri'de, Bursa'da, Erzurum'da, Karadeniz'de Türkiye'nin önemli merkezlerinde meydanlara inin, insanlarımızın duygularına tercüman olun!

Biz, tam tekmil arkadaşınız ve yanınızda olacağız!

Bu duygu ve temennilerle cuma gününün hayırlara vesile olmasını diliyorum.