Dünyanın dört bir yanındaki tagutlara ve münafık Araplara karşı cesur bir mesaj yankı buluyor. Küçük bir Filistinli çocuk, yaşadığı zorluklara rağmen dik durmanın ve direnişin gücünü temsil ediyor. "Bizi öldürseniz de, yaralarsanız da, bizi korkutamazsınız. Belki direnişimiz daha da güçlenir, irademiz daha da sağlamlaşır. Allahu Ekber!" diyen çocuğun sözleri, dünya aleyhlerinde birleşse bile, zulümleriyle yüzleşmeye kararlı olduklarını gösteriyor.

küçük çocuk sözlerinde şu ifedeleri kullandı:

Bu mesajı dünyanın bütün tagutlarına ve münafık Araplara gönderiyorum. Onlara şunu söylüyorum: Bizi ne kadar öldürseniz ve yaralarsanız da, bizi korkutamazsınız. Belki direnişimiz daha da güçlenir, irademiz daha da sağlamlaşır. Ve onlara şunu söylüyorum: Allahu Ekber! Bütün dünya aleyhimizde birleşse, zulümleriyle burayı cehenneme çevirse de, Peygamberimiz sallallahu aleyhi ve alih'in amcası Ebu Talib'e söylediği sözü onlara hatırlatıyorum.

Gaziantep Kudüs Platformu'ndan İsmail Heniyye Posterinin İndirilmesine Sert Tepki Gaziantep Kudüs Platformu'ndan İsmail Heniyye Posterinin İndirilmesine Sert Tepki

Vallahi, eğer Güneşi sağ elime ve ayı sol elime verseler, bu cesareti bırakmayacağım, bu cepheyi terk etmeyeceğim. Allah ömür verdikçe, Yahudi Amerika'ya ölüm! Seyyidim ve Mevlana'ya mesajım: Ey Ebu Cibril Abdülmelik el-Hususi, sizin emrettiğiniz gibi kıyamete kadar nesilden nesile onlara savaşıyoruz. Evde oturan kişilere ve zilleti kabul edenlere şunu söylüyorum: Ne zaman cephelere gelmek istiyorsunuz?

Editör: Ömer Faruk