HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den CHP, DEM ve PKK'ya Sert Tepki HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den CHP, DEM ve PKK'ya Sert Tepki

Duran, Sakarya'nın tarihi, kültürü, doğal güzellikleri ve çalışkan insanlarıyla Türkiye'nin kardeşlik şehri olduğunu belirterek, şehrin diğer illerle rekabet gücünü arttırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Sakarya'nın marka bir şehir haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Rıdvan Duran, şehre yeni bir soluk kazandırmayı ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Sakarya'nın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, ihtiyaçlara cevap vermek ve daha güzel bir gelecek inşa etmek amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu ifade etti.

Duran, projeleri arasında şehrin eğitim alanında örnek bir şehir olması, ekonominin güçlenmesi için yatırımların artırılması, altyapının yenilenmesi ve ulaşımın kolaylaştırılması, çevrenin korunması ve yeşil alanların artırılması, kültür ve sanat etkinliklerinin zenginleştirilmesi, sporun yaygınlaştırılması, gençlerin ve kadınların güçlenmesini sağlayacak projeler olduğunu belirtti.

Ayrıca, katılımcı, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ve vatandaşların görüşlerini dikkate alarak çalışmalarını şekillendireceklerini vurguladı. Duran, açıklamalarını şehirdeki karar alma süreçlerinin açıklıkla yürütüleceğini ve hemşehrileriyle istişareler gerçekleştirerek şehri birlikte şekillendireceklerini belirterek noktaladı.

Editör: Ömer Faruk