Dünya

El Kassam, Siyonist Güçlere Büyük Darbe Vurdu: 6 Tank ve 1 Araç İmha Edildi, Grup Gebertildi

Filistin'in direniş örgütü El Kassam Tugayları, Gazze'de gerçekleştirdiği operasyonlarda 6 Siyonist tankı ve 1 aracı imha etti. Ayrıca bir grup işgal askerini öldürüp yaralayan El Kassam, bir Siyonist keskin nişancı tarafından da bir askeri vurmayı başardı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Gazze'de faaliyet gösteren El Kassam Tugayları, son operasyonlarında Siyonist güçlere büyük darbe vurduğunu duyurdu. Gerçekleştirilen operasyonlar şu şekilde:

El Kassam Tugayları, Gazze'nin El Sabra mahallesinde 3 Siyonist "Merkava 4" tankını ve bir ''D9" askeri buldozeri hedef alarak, El Sina bölgesinde ise 3 Merkava tankını "El-Yasin 105" roketi ile imha etti.

El Kassam Mücahidleri, Gazze şehrinin güneybatısındaki sanayi bölgesi civarında bir evde barikat kuran bir grup işgal askerini güçlendirilmiş TBG roketi ile hedef alarak öldürüp yaralamayı başardı.

Aynı bölgede El Kassam mücahitleri, bir Siyonist askeri keskin nişancı silahı ile vurmayı başardı.

El Kassam Tugayları tarafından gerçekleştirilen bu operasyonlar, Filistin direnişinin kararlılığını ve gücünü vurguluyor. Filistinli direnişçiler, işgalci güçlere karşı verdikleri mücadelede etkili ve kararlı bir şekilde hareket ediyor.

İşgalcilere karşı art arda darbeler: Ebu Ubeyde'den Önemli Açıklamalar.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, geçtiğimiz hafta yürütülen 17 ayrı askeri operasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bu operasyonlar sırasında 43 askeri aracın tamamen veya kısmen tahrip edildiği ve 15 askeri biriminde imha edildiği duyuruldu. Ebu Ubeyde'nin önemli açıklamalarından bazıları şu şekildedir:

Geçtiğimiz hafta 17 ayrı askeri operasyonu başarıyla gerçekleştirdik.

İşgalci güçlere karşı füzeler, tahkimat, anti-personel bombalar ve makineli tüfeklerle etkili saldırılar düzenledik.

Toplamda 43 askeri aracı tamamen veya kısmen tahrip ettik; ayrıca 15 askeri birimi imha ettik.

Düşman askerlerinin yoğun olarak bulunduğu bir tünel girişini havaya uçurarak 4 İHA ele geçirdik.

Çatışmanın tüm cephelerinde, askeri birimleri havan toplarıyla etkili bir şekilde hedef aldık.

Tel Aviv ve çevresine yönelik yoğun füze bombardımanı gerçekleştirildi.