Haber Merkezi-Gazze'de faaliyet gösteren El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, gerçekleştirdiği basın açıklamasında önemli mesajlar verdi. Ubeyde, devam eden çatışmanın artık sadece Gazze'yi değil, tüm dünyayı etkileyecek bir döneme işaret ettiğini vurgulayarak, uluslararası toplumun adaletsizliği ve Amerikan yönetiminin etkisi altındaki yasaların sınırlarını eleştirdi.

Ubeyde, mücahitlerin siyonist-ABD saldırılarına karşı tüm noktalarda yüksek moral ve benzersiz bir mücadele ruhuyla direnişe devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, İslam ülkelerinin çocukların açlıktan ölmesine duyarsız kaldığını ve bazılarının düşmanlarla gizli anlaşmalar yaptığını belirterek eleştirilerini sürdürdü.

Doğruhaber ve ODA TV Arasında İmla Tartışması: “TDK Kurallarını Değil, İnsani Kuralları Gözetiyoruz” Doğruhaber ve ODA TV Arasında İmla Tartışması: “TDK Kurallarını Değil, İnsani Kuralları Gözetiyoruz”

Şehitlere selam gönderen Ubeyde, onların kanlarıyla İslam ümmetinin utancını ve acziyetini silmeye devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, Ramazan ayının tüm İslam ümmetine itaat, cihad ve zafer getirmesi temennisinde bulunan Ubeyde, bu mübarek ayı tebrik etti.

El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'ni açıklamaları:

- Bu savaş tüm dünyaya yeni bir yol çiziyor ve artık etkisi sadece Gazze'ye değil tüm ülkelere dokunacaktır.

- Uluslararası toplumun köhne yasaları, Amerikan yönetiminin etkisi altındaki adaletsizliği ve saldırganlığı korumak için tasarlanmıştır.

- Mücahitlerimiz, tüm noktalarda yüksek moral ve benzersiz bir mücadele ruhuyla siyonist-ABD saldırganlığına karşı direnişe devam ediyor.

- Başta İslam ülkeleri tüm dünya çocukların açlıktan ölmesini izliyor. Kimileri de düşmanla gizli anlaşmalar yapıyor.

- Tüm şehitlerimize selam olsun. Onlar kanları ile İslam ümmetinin utancını ve acziyetini siliyorlar.

- Tüm İslam ümmetinin itaat, cihad ve zafer ayı olan Ramazan ayını tebrik ediyoruz.

Editör: Ömer Faruk