İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Güncel

İzmir'de gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan 36 şüpheliden 18'i tutuklandı.

Güncel

Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri, İzmir için yeni projelerin önünü açmak amacıyla bir araya geldi.

Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılmasını kabul etti.

Güncel

İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin partiden istifası, partiyi derinden sarsarken, Özlale'nin siyaset üretme imkanının kalmadığına dair açıklamaları dikkat çekiyor.

Güncel

"İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen operasyonda, Bizans dönemine ait olduğu düşünülen 42 obje ve 6 sikke ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1...

Güncel

İzmir'de yapılan asayiş uygulamalarında gözaltına alınan 52 şüpheli, mahkemece tutuklandı.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de organize suç örgütüne yönelik "Mahzen-24" operasyonu düzenlendiğini duyurdu.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Ege bölgeleri için toz taşınımı uyarısında bulundu, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Güncel

İzmir'in Bornova ilçesinde apartman dairesinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de dumandan etkilendi.

Güncel

İzmir'in Konak ilçesinde hakkında 125 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü gözaltına alındı.

Güncel

İzmir'de şüphe üzerine bir araçta yapılan aramada, çuval ve koliler içerisinde 126 bin 448 adet uyuşturucu nitelikli sentetik hap ele...

Güncel

İzmir'de uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan bir eve gerçekleştirilen operasyonda 112 kilo 300 gram metamfetamin ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı.