Yeşilyurt Kent Konseyi'nin Düzenlediği Seminere Kadınlardan Yoğun İlgi Yeşilyurt Kent Konseyi'nin Düzenlediği Seminere Kadınlardan Yoğun İlgi

Haber Merkezi - İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik zalimce devam eden saldırılarına karşı dünya genelinde yükselen seslere destek olmak amacıyla düzenlenen Minia Kudüs Sergisi, Eyüpsultan Meydanı'nda 3 gün boyunca Filistin'e dair farkındalık oluşturuyor. İslam ülkelerinin suskunluğuna vurgu yapılırken, Minia Kudüs aracı ve sergide sergilenen fotoğraflarla Filistin'in zorlu yaşam koşulları ve Gazze'deki saldırıların vahşeti gözler önüne serilecek.

Filistin Vakfı'nın çağrısıyla düzenlenen etkinlik, 75 yıldır işgal altında olan Filistin'e ve 7 Ekim'den bu yana yoğun bombardıman altında olan Gazze'ye destek olmayı hedefliyor. Katılımcıları, Minia Kudüs aracı ve fotoğraf sergisi ile Filistin halkının yaşadığı zorluklara odaklanmaya davet eetti. Ayrıca, çeşitli etkinlik ve protestolarla Filistin'e yönelik dünya genelinde artan duyarlılığa katkı sağlamayı amaçlıyor. Eyüpsultan Meydanı, bu dayanışma etkinliğine ev sahipliği yaparak Filistin'e destek verenlerin bir araya gelmesine imkan tanıyor.