Siyaset

Fatih Elönü, Memleket Partisi'nden Yalova Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Yalova'nın tanınmış isimlerinden Fatih Elönü, Memleket Partisi çatısı altında yerel seçimlerde Yalova Belediye Başkan Aday Adaylığı için adım attı. Elönü, projeleriyle bilim, kültür, sanat ve teknoloji odaklı bir Yalova'nın hayalini kuruyor.

Abone Ol

Yalova'nın tanınmış isimlerinden Fatih Elönü, Memleket Partisi'nin Yalova Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Memleket Partisi Yalova İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Elönü, seçim mücadelesine giriş yaptığını duyurdu.

Toplantıya Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özcan Özel ve partililerin de katılım gösterdiği belirtildi. Elönü, açıklamasında Yalova'nın geleceği için hayallerinin değil, somut projelerinin olduğunu ifade etti. Dijitalleşen bir Yalova için yola çıkacaklarını belirten Elönü, bilim, kültür, sanat ve teknolojinin ön plana çıkacağı bir şehir vizyonu oluşturduklarını dile getirdi.

Yalova'nın ödüller, fuarlar ve festivallerle anılan bir şehir olmasını hedeflediklerini vurgulayan Elönü, şehrin doğası ve kültürü ile bu potansiyele sahip olduğunu kaydetti. İnovasyon merkezleriyle yazılımcılar ve dijital meslek uzmanları yetiştirmeyi planlayan Elönü, spor, sağlık, kültür ve sanat alanlarında profesyonel yönetimlerle halkın katılımını artırmayı hedefliyor.

Elönü, açıklamasını Yalova için umut ve bilimle, teknolojiyle, kültür-sanatla, üretimle yeniden başlamak amacıyla Yalova Belediye Başkan Aday Adaylığı'na talip olduğunu belirterek tamamladı.