Siyaset

Fatih Erbakan: Seçimlerin Anahtarı Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Yozgat'ta vatandaşlarla buluştu ve seçimlerin anahtar partisi olduklarını belirterek, "Yeni sürprizlerimizle milletimizin beklentilerini karşılayacağız" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat'ta düzenlediği vatandaş buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan, milli görüş dönemine özlem olduğunu ifade ederek, Yeniden Refah'ın hızla artan popülaritesini vurguladı. Partisinin seçimlerin anahtar partisi haline geldiğini belirten Erbakan, Türkiye genelinde yapılan anketlerin Yeniden Refah'ı öne çıkardığını ifade etti. Erbakan, "Türkiye'nin dört bir yanında kime sorsanız 'Oylar Yeniden Refah'a' diyor. Yeniden Refah Partimizin üye sayısı bu gerçeği resmi olarak ve matematik olarak ortaya koyuyor. Patronlarının desteğiyle, hazine yardımı alarak, devlet iktidar gücüyle, dış güçlerin desteğiyle, medya desteğiyle bu noktaya gelinmedi" şeklinde konuştu.

Erbakan, milletin milli görüş dönemini hatırladığını ve bu hizmetlere özlem duyduğunu belirterek, Yeniden Refah'ın bu beklentilere cevap vereceğini söyledi. Aday profillerine vurgu yapan Erbakan, "Bursa'da, Düzce'de, Şanlıurfa'da, Elazığ'da, Samsun'da, Yozgat'ta ve inşallah yeni sürprizlerimiz de olacak" dedi.

Erbakan, Yozgat belediye başkan adaylarıyla gerçekleştirdiği seçim irtibat bürosu açılış töreninde de partisinin seçimlerde iddialı olduğunu belirtti. Türkiye genelindeki anket sonuçlarının Yeniden Refah'ı öne çıkardığını ifade eden Erbakan, partisinin üye sayısının bu başarıyı desteklediğini vurguladı. Erbakan, "Bütün bu illerimizde Yeniden Refah Partisi seçimlere iddialı giriyor ve seçimlerin favori partisi olarak giriyor elhamdülillah" dedi.

Partisinin 14 Mayıs genel seçimlerinde elde ettiği başarının ardından 31 Mart yerel seçimlerinde de büyük bir sürpriz gerçekleştireceklerini ifade eden Erbakan, ahlaklı belediyecilik anlayışının önemine vurgu yaptı. "İnşallah 31 Mart'tan itibaren Yeniden Refah Partimizle bu belediyecilik anlayışını hem Yozgat hem de bütün Türkiye'de hakim kılacağız" şeklinde konuştu.