Abone Ol

Fenomen çobanın kahvaltı hazırlığı yüzleri güldürdü

Erzurum'un Tortum ilçesinde yaşayan ve doğal yaşamdan paylaştığı videolarla sosyal medyada ilgi gören fenomen çoban Şahin Dürlü, bu kez öğle yemeği için hazırladığı kahvaltılıklarla gündeme geldi.

Fenomen çobanın kahvaltı hazırlığı yüzleri güldürdü

Köyünde çobanlık ve hayvancılıkla uğraşan Şahin Dürlü, sosyal medya hesabından doğa, köy yaşamı ve hayvan sevgisini konu alan videolar paylaşmayı sürdürüyor. Daha önce yeni doğan kuzularına gösterdiği sevgiyle dikkat çeken Dürlü, son videosunda bu kez öğle yemeği hazırlığını takipçileriyle paylaştı.

Kahvaltılıklardan oluşan sofrasını hazırlarken yaptığı konuşmalar ve doğal tavırları, videoyu izleyenleri zaman zaman kahkahaya boğdu.

"Kendi ellerimizle yetiştirdiğimiz yiyecekler daha güzel geliyor"

Doğal yaşamı ve burada yemek yemeyi sevdiğini anlatan Dürlü, sofradaki ürünlerin kendileri tarafından yetiştirildiğini ve hazırlandığını belirterek, "Kendi ellerimizle yetiştirdiğimiz ve yaptığımız yiyecekler bana daha güzel geliyor. Onları keyifle tüketiyorum" dedi.