Gülsever, Siyonist çetenin Gazze'ye yönelik saldırılarını eleştirirken, buna karşı verilen mücadelede Gazzelilerin yalnız kaldığını ifade etti.

Yazar, Gazze'nin 2.2 milyonluk nüfusunun büyük bir kısmının açlık, yoksulluk, ve barınma sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu belirtti. Gazze'nin büyük bir kısmının bombalanmış, israil'in kontrolü altında olduğunu ve yaşanan insanlık dramının derinleştiğini dile getirdi. Gülsever, uluslararası toplumun, özellikle Müslüman ülkelerin sessizliğini eleştirerek, Gazze'ye yönelik yardımların artırılması gerektiğini savundu.

Yazar, HAMAS'ı ve Gazze halkını ayrı tutma hatasına düşülmemesi gerektiğini ifade ederek, Gazze'nin savunma hakkının savaşa maruz kalmaya müstahak gibi gösterilmemesi gerektiğini belirtti. Gülsever, Siyonist çetenin Gazze'yi bitirme amacına karşı, uluslararası kamuoyunun daha fazla duyarlılık göstermesi gerektiğini dile getirdi.

Doğruhaber Yazarı Mehmed Göktaş'tan Çağrı:Âlimler, akademisyenler,Seydalar, Şeyh efendiler! Lütfen Meydanlara inin! Doğruhaber Yazarı Mehmed Göktaş'tan Çağrı:Âlimler, akademisyenler,Seydalar, Şeyh efendiler! Lütfen Meydanlara inin!

Son olarak, Siyonist çetenin iç ve dış stratejisinin Gazze'ye yönelik zafer gibi sunulmaması gerektiğini, bu yanlış algının HAMAS ve Gazze'yi övmeye yönlendirdiğini ve gerçekleri göz ardı ettiğini ifade etti. Gülsever, Gazze'ye destek olmanın, sadece sözde değil, gerçek yardımlarla mümkün olacağını belirterek yazısını noktaladı.

Editör: Ömer Faruk