Güncel

Gaziantep'te Freni Patlayan Kamyon 6 Aracı Hurdaya Çevirdi

Şahinbey ilçesinde meydana gelen kaza, Özdemirbey Caddesi'nde freni patlayan bir kamyonun altı aracı hurdaya çevirmesiyle sonuçlandı. Olayda çok sayıda yaralı var

Abone Ol

Gaziantep'te, freni patlayan bir iş kamyonu yokuş aşağı ilerlerken önüne kattığı altı aracı hurdaya çevirdi. Kaza, sabahın erken saatlerinde Şahinbey ilçesi Çamlıca Mahallesi Ali Erçelebi Camii önünde meydana geldi.

İLKHA Whatsapp Haber Hattı'na gelen bilgilere göre, Özdemirbey Caddesi üzerinde yokuş aşağı hızla ilerleyen ve iş makinesi taşıyan bir kamyon, freninin patlaması sonucu önüne aldığı araçları sürükleyerek neredeyse hurda haline getirdi.

Frenin patlamasıyla kontrolü kaybeden kamyon, birçok aracı sürüklerken bir tanesini de tamamen altına alarak ezdi. Işık direklerine çarpıp durabilen kamyonun kazası sonucunda, araçlarda bulunan birçok kişi yaralandı.

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi.

Polis, olay yerine gelerek kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Haber Merkezi