Güncel

Gaziantep'te Suriyeli Çocuğu Döven Şahıslar Tutuklandı.

Gaziantep'te yaşanan vahşi saldırıda mağdur olan Suriyeli çocuğun saldırıya uğramasıyla ilgili olarak, olayın failleri olduğu belirlenen 2 kişi emniyet ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te yaşanan dehşet verici bir darp olayı, bölgede büyük yankı uyandırdı.

Olayın detaylarına göre, 15 yaşındaki Suriyeli çocuk A.Z., oyun oynarken arkadaşını düşürdüğü gerekçesiyle arkadaşının ailesi tarafından kaçırıldı ve vahşi bir şekilde dövülerek 'öldü' sanılarak yol kenarına atıldı.

Emniyet ekipleri, olayın aydınlatılması için hemen harekete geçti ve failler olduğu tespit edilen 2 kişiyi yakaladı.

Gaziantep Valiliği konuya dair yazılı bir açıklama yaparak, 9 Ocak 2024 tarihinde yaşanan olayla ilgili tutuklanan H.Ö. ve M.F.K. adlı şahısların failler olduğunu belirtti. Açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce ivedilikle yapılan çalışmalar neticesinde, olayın failleri olduğu tespit edilen H.Ö. ve M.F.K. adlı şahıslar yakalanmış olup çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Valilik açıklamasında, şahısların arşiv kayıtlarında H.Ö.'nün taksirle yaralama nedeniyle 3 ayrı suç kaydının bulunduğu bilgisine de yer verilerek, mağdur Suriyeli çocuğa acil şifa dilekleri iletilmiştir.