Dünya

Gazze'ye kanlı saldırı: Çok sayıda şehit var!

Siyonist rejim, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de gerçekleştirdiği katliamları bu gece de sürdürdü, Gazze Şeridi'nde bir dizi kanlı saldırıya imza attı.

Abone Ol

Siyonist rejim tarafından abluka altındaki Gazze'nin farklı bölgelerine düzenlenen saldırılarda en az 45 Filistinli hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, işgal rejimine ait savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusundaki El-Fehhari bölgesinde El-Amuri ailesine ait eve hava saldırısı düzenledi. Bu saldırı sonucunda 11 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi ise yaralandı.

Siyonist rejim aynı gece Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinde bir Filistinlinin evini hedef alarak en az 20 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Refah'taki Şabura Mülteci Kampı'nda ise Diyab ailesine ait evin bombalanması sonucunda birçok kişi şehit oldu ve yaralandı.

Ayrıca, Siyonist rejimin savaş uçakları Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Megazi Mülteci Kampı'na hava saldırıları gerçekleştirdi. Kamptaki Ez-Zaferan Cami'nin yanı sıra en az iki evin hedef alındığı bu saldırılarda 14 kişi şehit oldu.