Siyaset

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, 31 Mart Seçim Çalışmalarına Başladı

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını 'Vira bismillah' diyerek sahaya indi. Yalova halkına seslenen Çandır, gayretlerinin kendilerinden, teveccühlerin ise Yalovalı hemşehrilerinden olduğunu belirterek, seçim sürecinde Yalova için projelerini paylaşacaklarını ifade etti.

Abone Ol

Görsel haber - Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını başlatarak, sahada aktif olarak yer alacaklarını duyurdu.

Çandır, yaptığı açıklamada, 'Gayret bizden, teveccüh Yalovalı hemşehrilerimizden, takdir Yüce Allah'tan' diyerek seçim sürecine önemli bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı adayı olarak sahaya ineceklerini belirten Çandır, projeleri ve yapacaklarıyla ilgili olarak Yalova halkını bilgilendireceklerini söyledi.

Çandır, konuşmasında şunları dile getirdi: 'Kıymetli Yalova hemşerilerim, sizlere saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum.

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı olarak 31 Mart yerel seçimleri için bugün sahada devama başlıyoruz.

Ben Belediye Başkanı adayı Kürşat Emre Çandır ve ekip arkadaşlarımla belediye meclisi genel mensubisi adaylarımızla birlikte sizlerin kapılarını çalacağız.

Sizlerden oy isteyeceğiz, projemizle yapacaklarımızla Yalova ile ilgili mesajlarımızla sizlerin oylarınıza talibiz. Hepinizin gelecek parti çatısı altında olduğunu unutmayın. dedi.