Güncel

Gökhan Müftüoğlu, Yalova Belediyesi İşbirliğiyle Öğrencilere Motivasyon Aşıladı

Yalova Belediyesi'nin düzenlediği Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu kapsamındaki etkinlikte, Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, 2024 Yükseköğrenim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik bir söyleşi gerçekleştirdi. Müftüoğlu, öğrencilere YKS'ye dair önemli bilgiler ve motivasyon taktikleri paylaştı.

Abone Ol

Gökhan Müftüoğlu, Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu'nda düzenlenen 'YKS’ye 6 Ay Kala Kazanma Navigasyonu' adlı söyleşiyle öğrencilerle buluştu. 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Müftüoğlu tarafından sunulan 'YKS Soru Çözme Teknikleri', 'Verimli Ders Çalışma Yöntemleri', 'TYT, AYT Konu Çalışmaları' ve 'Doğru Yardımcı Kaynak Kullanma' konularında bilgiler aktarıldı.

Söyleşi kapsamında öğrencilerle karşılıklı soru cevaplar da gerçekleştirildi. Müftüoğlu, öğrencilere sınavlara az bir süre kala yapılan etkinlik nedeniyle Yalova Belediyesi'ne teşekkür ederken, 15 tatil arasının öğrenciler için önemli bir dönem olduğuna vurgu yaptı. Öğrencilere kendi gündemlerini belirlemeleri gerektiğini anlatan Müftüoğlu, başarmaktan vazgeçmemeleri konusunda öğrencilere cesaretlendirici sözler sarf etti.

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, etkinliğin sonunda Gökhan Müftüoğlu'na özel bir hediye takdim etti. Sarıduman, Yalova'nın eğitim seviyesinin üst seviyede olduğunu belirterek, öğrencilere başarılar diledi. Müftüoğlu ise hediye için teşekkür ederek, geçen yıldaki anıları arasında yer alacağını ifade etti.